Velkommen til Nazar Catering

av Nazar Café-Bar

Her kan du velge mellom tre ulike tapas/meze menyer som vi allerede har satt opp for deg, eller du kan sette sammen din egen meny. Vi tilbyr smakfull, hjemmelaget, god og næringsfull mat, tilberedt slik vi er vokst opp med fra Tyrkia. Det skal ikke være så komplisert.

Bon apetitt/Afiyet olsun!

ALLERGENER: 
Mandler = MA, Cashewnøtter = CN, Egg = E , Fisk = F , Hvetegluten = G
Melk = M, Valnøtter = VN, Pecannøtter = P, Soya = S , Havregluten = HG
Skalldyr = S , Selleri = SE , Sennep= SP, Sesamfrø= SF
Catering1
  • Tapas a la Nazar389,- per pers

LUNDE OG KALDE RETTER:

Fritert squashkaker med fetaost,
løk og dill – M/E

Auberginetallerken med yoghurtdip,
persille og granateplebalsamico – M

“Sellerislaw” med eple og valnøtter
– SE/M/E/VN

Frisk salat med sesongens tvist og
urtedressing

Nybakt foccacia – G

Aioli med persille – E

Tzatzíki – M

VARME RETTER:

Köfteboller i
chunky tomatsaus – M/E

Kyllingfilet fylt med sautert spinat og
fennikel, toppet med mozzerella – M

Spicy scampi med ratatouille,
toppes med koriander – S


Urte – og hvitløksbakte poteter

Catering44
  • Den grønne siden299,- per pers

LUNDE OG KALDE RETTER:

Grillet aubergine – og paprikasalat
med yoghurt og kremost – M

Søtpotetsalat med quinoa, fetaost,
granateplekjerner og mandler – M/MA

Linsekaker av finkornet bulgur, linser,
rød pesto og karamelisert løk
på hjertesalat – G

Grønn betesalat med fennikel, eple,
bønner og valnøtter – VN

Nybakt Foccacia – G

Gulrottzatsiki – M

VARME RETTER

Eksotisk grønnsaksgryte med
innslag fra Asia

Veganboller i chunky tomatsaus

Pilaff – M

Kan lages som VEGAN

Bufet1
  • Middelshavskos329,- per pers

Köfteboller i chunky tomatsaus – M/E

Grovkornet bulgur med løk, paprika og kikerter – G/M

Fritert squashkaker med fetaost,
løk og dill – M/E

Pastasalat med kylling, soltørkede
tomater, kalamata oliven,
ristede mandler og
søtsyrlig balsamico – G/MA

Grillet aubergine og paprikasalat med røkt chili og koriander

Frisk salat med sesongens tvist og urtedressing – S

Hummus – SF

Tzatsiki – M

Nybakt foccacia – G

 

Catering22
  • SANDWICH125,- per pers.

Hummus & grillede grønnsaker – G/SF

Kremet tunarøre med kapers og sprøstekt løk – G/M/E/F

Squashkaker med fetaost – G/M/E

Köfte med aioli, chunky tomatsaus og grillet squash – G/M/E

Catering1
  • SNITTER185,- per pers.

Reker og majones – G/M/E/S

Laks og eggerøre – G/M/E/F

Roastbeef og remulade – G/M/E/SP

Skinke og potetsalat – G/M

Foc2
  • MINNESTUND-OG DÅPSPAKKE349,- per pers

Inkluderer
Selskapssnitter, kaffe/te, pynting og rydding

MEZZEPARADIS

Lag din egen tapas!

3 kalde - 2 varme = 298 pp.
4 kalde - 3 varme = 369 pp.
5 kalde - 4 varme = 419 pp.

LUNE OG KALDE RETTER:

Fritert squashkaker med fetaost, løk og dill – M/E

Piyaz (bønnesalat med tahini) – SF

Grillet aubergine – og paprikasalat med røkt chili og koriander – VEGAN

Kikertsalat med persille, granateple og olivenolje – VEGAN

Sarma (fylte vinbladruletter) – VEGAN

Børek med fetaost og persille

Saftig persillesalat med dressing – VEGAN

Hummus med soltørkede tomater og ristede pinjekjerner – SF, VEGAN

Friterte blomkålbuketter med hvitløksdipp – E/M/G

 

Tzatzíki – M

“Sellerislaw” med eple og valnøtter – SE/M/E/VN

Squashtzatziki – M

Ezme (krydret tomatsalsa) – VEGAN

Sesonens grønn salat – S; VEGAN

 

 

 

VARME RETTER:

Spicy kyllingvinger

Köfteboller i chunky tomatsaus – M/E

Veggieboller i chunky tomatsaus – VEGAN

Sucuk sauteè (hvitløkspølse)

Grillet halloumi med granateplebalsamico og cashewnøtter – CN, M

Spicy scampi med ratatouille, toppes med koriander – S

Lammepølser på spyd

Ovnsbakte båtpoteter med fetaost og persille – M

Grovkornet bulgur med løk, paprika og kikerter – G/M

Orientalsk vegansk gryte

• Opprigg av selskapslokalet pr. time 750,-, min. 2 timer
• Pynting og dekking (inkl. bordduk, servise, servietter, lys enkel blomsteoppsett) 59,- pp.
• Rydding av selskapslokalet, pr. time 950,- min. 2 timer
• Tilsynsvert ved større arrangementer, kl. 21:00-01:00, 1800,-
• Oppvask av servise etter selskap 19,- pp.
• Kjøring/levering 350,-

For enkel lunsjpåfyll anbefaler vi våre dagsferske sandwicher med sprekt pålegg.  Ønskes et mer tradisjonell alternativ, er snitter å anbefale. Bestilling ved minst 10 personer.

Kontakt oss her

så vil du få tilsendt en fullstendig catering-meny