Velkommen til Nazar Catering

av Nazar Café-Bar

Her kan du velge mellom tre ulike tapas/meze menyer som vi allerede har satt opp for deg, eller du kan sette sammen din egen meny. Vi tilbyr smakfull, hjemmelaget, god og næringsfull mat, tilberedt slik vi er vokst opp med fra Tyrkia. Det skal ikke være så komplisert.

Bon apetitt/Afiyet olsun!

ALLERGENER: 
Mandler = MA, Cashewnøtter = CN, Egg = E , Fisk = F , Hvetegluten = G 
Melk = M, Valnøtter = VN, Pecannøtter = P, Soya = S , Havregluten = HG
Skalldyr = S , Selleri = SE , Sennep= SP, Sesamfrø= SF
Catering1

  • Tapas a la Nazar369,- per pers

LUNDE OG KALDE RETTER:

Fritert squashkaker med fetaost,
løk og dill – M/E

Auberginetallerken med yoghurtdip,
persille og granateplebalsamico – M

“Sellerislaw” med eple og valnøtter
– SE/M/E/VN

Frisk salat med sesongens tvist og
urtedressing
Aioli med persille – E

Rød pesto med nøtter og hvitløk – VN

Tzatzíki – M

VARME RETTER:

Köfteboller i
chunky tomatsaus – M/E

Kyllingfilet fylt med sautert spinat og
fennikel, toppet med mozzerella – M

Spicy scampi med ratatouille,
toppes med koriander – S

Velg mellom;
• Urte – og hvitløksbakte poteter
• Grovkornet bulgur med løk,
paprika og kikerter – G/M

Nybakt foccacia – G

Catering44

  • Den grønne siden269,- per pers

LUNDE OG KALDE RETTER:

Grillet aubergine – og paprikasalat
med yoghurt og kremost – M

Søtpotetsalat med quinoa, fetaost,
granateplekjerner og mandler – M/MA

Linsekaker av finkornet bulgur, linser,
rød pesto og karamelisert løk
på hjertesalat – G

Grønn betesalat med fennikel, eple,
bønner og valnøtter – VN

VARME RETTER:

Eksotisk grønnsaksgryte med
innslag fra Asia

Veganboller i chunky tomatsaus

Friterte blomkålbuketter med
hvitløksdipp – E/M

Pilaff – M

Nybakt Foccacia – G

Kan lages som VEGAN

Bufet1

  • Middelshavskos289,- per pers

LUNDE OG KALDE RETTER:

Bruchetta med tunarøre og kapers
– M/G/E/F

Frisk salat med sesongens tvist og
urtedressing
Blomkålhummus – SF

Tzatsiki – M

Nybakt foccacia – G

VARME RETTER:

Köfteboller i chunky tomatsaus – M/E

Grovkornet bulgur med løk,
paprika og kikerter – G/M

Fritert squashkaker med fetaost,
løk og dill – M/E

Pastasalat med kylling, soltørkede
tomater, kalamata oliven,
ristede mandler og
søtsyrlig balsamico – G/MA

Catering22

  • SANDWICH119,- per pers.

Hummus & grillede grønnsaker – G/SF

Kremet tunarøre med kapers og sprøstekt løk – G/M/E/F

Squashkaker med fetaost – G/M/E

Köfte med aioli, chunky tomatsaus og grillet squash – G/M/E

Catering1

  • SNITTER175,- per pers.

Reker og majones – G/M/E/S

Laks og eggerøre – G/M/E/F

Roastbeef og remulade – G/M/E/SP

Skinke og potetsalat – G/M

Foc2

  • MINNESTUND-OG DÅPSPAKKE299,- per pers

Inkluderer
Selskapssnitter, kaffe/te, pynting og rydding

MEZZEPARADIS

Lag din egen tapas!

4 kalde – 5 varme = 298 pp.
5 kalde – 5 varme = 350 pp.
6 kalde – 6 varme = 398 pp.

LUNE OG KALDE RETTER:

Fritert squashkaker med fetaost, løk og dill – M/E

Piyaz (bønnesalat med tahini) – SF

Grillet aubergine – og paprikasalat med røkt chili og koriander

Kikertsalat med persille, granateple og olivenolje

Sarma (fylte vinbladruletter) –

Baba ganoush – SF

Gresk squashdipp (Girit meze) – M/VN

Børek med fetaost og persille

Saftig persillesalat med dressing

Hummus med soltørkede tomater og ristede pinjekjerner

Blomkålhummus – SF

Tzatzíki – M

“Sellerislaw” med eple og valnøtter – SE/M/E/VN

Squashtzatziki – M

Cemen (rød pesto)

Ezme (krydret tomatsalsa)

 

 

VARME RETTER:

Orientalske kyllingvinger

Köfteboller i chunky tomatsaus – M/E

Sucuk sauteè (hvitløkspølse)

Halloumi (tallerken) med granateplebalsamico og cashewnøtter

Spicy scampi med ratatouille, toppes med koriander – S

Ovnsbakte båtpoteter med fetaost og persille

Grovkornet bulgur med løk, paprika og kikerter – G/M

Lammepølser på spyd

Falafel

Turlu

Friterte blomkålbuketter med hvitløksdipp – E/M

• Pynting og dekking (inkl. bordduk, servise, servietter, lys enkel blomsteoppsett) 49,- pp.
• Rydding av selskapslokalet, pr. time 445,- minimum 2 timer
• Tilsynsvert ved større arrangementer, kl. 21:00-01:00, 1800,-
• Oppvask av servise etter selskap 15,- pp.
• Kjøring/levering

For enkel lunsjpåfyll anbefaler vi våre dagsferske sandwicher med sprekt pålegg.  Ønskes et mer tradisjonell alternativ, er snitter å anbefale. Bestilling ved minst 10 personer.

Kontakt oss her

så vil du få tilsendt en fullstendig catering-meny