Velkommen til Nazar Catering
av Nazar Café-Bar
Her kan du velge mellom tre ulike tapas/meze menyer som vi allerede har satt opp for deg, eller du kan sette sammen din egen meny. Vi tilbyr smakfull, hjemmelaget, god og næringsfull mat, tilberedt slik vi er vokst opp med fra Tyrkia. Det skal ikke være så komplisert.
Bon apetitt/Afiyet olsun!
ALLERGENER:
Mandler = MA, Cashewnøtter = CN, Egg = E , Fisk = F , Hvetegluten = G
Melk = M, Valnøtter = VN, Pecannøtter = P, Soya = S , Havregluten = HG
Skalldyr = S , Selleri = SE , Sennep= SP, Sesamfrø= SF

- Tapas a la Nazar410,- per pers
LUNDE OG KALDE RETTER:
Fritert squashkaker med fetaost,
løk og dill – M/E
Auberginetallerken med yoghurtdip,
persille og granateplebalsamico – M
“Sellerislaw” med eple og valnøtter
– SE/M/E/VN
Frisk salat med sesongens tvist og
urtedressing
Nybakt foccacia – G
Aioli med persille – E
Tzatzíki – M
VARME RETTER:
Köfteboller i
chunky tomatsaus – M/E
Kyllingfilet fylt med sautert spinat og
fennikel, toppet med mozzerella – M
Spicy scampi med ratatouille,
toppes med koriander – S
Urte – og hvitløksbakte poteter

- Den grønne siden315,- per pers
LUNDE OG KALDE RETTER:
Grillet aubergine – og paprikasalat
med yoghurt og kremost – M
Søtpotetsalat med quinoa, fetaost,
granateplekjerner og mandler – M/MA
Linsekaker av finkornet bulgur, linser,
rød pesto og karamelisert løk
på hjertesalat – G
Grønn betesalat med fennikel, eple,
bønner og valnøtter – VN
Nybakt Foccacia – G
Gulrottzatsiki – M
VARME RETTER
Eksotisk grønnsaksgryte med
innslag fra Asia
Veganboller i chunky tomatsaus
Pilaff – M
Kan lages som VEGAN

- Middelshavskos345,- per pers
Köfteboller i chunky tomatsaus – M/E
Grovkornet bulgur med løk, paprika og kikerter – G/M
Fritert squashkaker med fetaost,
løk og dill – M/E
Pastasalat med kylling, soltørkede
tomater, kalamata oliven,
ristede mandler og
søtsyrlig balsamico – G/MA
Grillet aubergine og paprikasalat med røkt chili og koriander
Frisk salat med sesongens tvist og urtedressing – S
Hummus – SF
Tzatsiki – M
Nybakt foccacia – G

- SANDWICH134,- per pers.
Hummus & grillede grønnsaker – G/SF
Kremet tunarøre med kapers og sprøstekt løk – G/M/E/F
Squashkaker med fetaost – G/M/E
Köfte med aioli, chunky tomatsaus og grillet squash – G/M/E

- SNITTER205,- per pers.
Reker og majones – G/M/E/S
Laks og eggerøre – G/M/E/F
Roastbeef og remulade – G/M/E/SP
Skinke og potetsalat – G/M

- MINNESTUND-OG DÅPSPAKKE379,- per pers
Inkluderer
Selskapssnitter, kaffe/te, pynting og rydding
MEZZEPARADIS
Lag din egen tapas!
3 kalde – 2 varme = 320,- pp.
4 kalde – 3 varme = 389,- pp.
5 kalde – 4 varme = 439,- pp.
LUNE OG KALDE RETTER:
Fritert squashkaker med fetaost, løk og dill – M/E
Piyaz (bønnesalat med tahini) – SF
Grillet aubergine – og paprikasalat med røkt chili og koriander – VEGAN
Kikertsalat med persille, granateple og olivenolje – VEGAN
Sarma (fylte vinbladruletter) – VEGAN
Børek med fetaost og persille
Saftig persillesalat med dressing – VEGAN
Hummus med soltørkede tomater og ristede pinjekjerner – SF, VEGAN
Friterte blomkålbuketter med hvitløksdipp – E/M/G
Tzatzíki – M
“Sellerislaw” med eple og valnøtter – SE/M/E/VN
Squashtzatziki – M
Ezme (krydret tomatsalsa) – VEGAN
Sesonens grønn salat – S; VEGAN
VARME RETTER:
Spicy kyllingvinger
Köfteboller i chunky tomatsaus – M/E
Veggieboller i chunky tomatsaus – VEGAN
Sucuk sauteè (hvitløkspølse)
Grillet halloumi med granateplebalsamico og cashewnøtter – CN, M
Spicy scampi med ratatouille, toppes med koriander – S
Lammepølser på spyd
Ovnsbakte båtpoteter med fetaost og persille – M
Grovkornet bulgur med løk, paprika og kikerter – G/M
Orientalsk vegansk gryte
Andre tjenester:
• Opprigg av selskapslokalet pr. time 950,-, min. 2 timer
• Pynting og dekking (inkl. bordduk, servise, servietter, lys enkel blomsteoppsett) 89,- pp.
• Rydding av selskapslokalet, pr. time 950,- min. 2 timer
• Tilsynsvert ved større arrangementer, kl. 21:00-01:00, 1800,-
• Oppvask av servise etter selskap 29,- pp.
• Kjøring/levering 450,-
Til informasjon:
For enkel lunsjpåfyll anbefaler vi våre dagsferske sandwicher med sprekt pålegg. Ønskes et mer tradisjonell alternativ, er snitter å anbefale. Bestilling ved minst 10 personer.
Kontakt oss her
så vil du få tilsendt en fullstendig catering-meny