Velkommen til Nazar Catering
av Nazar Café-Bar
Her kan du velge mellom tre ulike tapas/meze menyer som vi allerede har satt opp for deg, eller du kan sette sammen din egen meny. Vi tilbyr smakfull, hjemmelaget, god og næringsfull mat, tilberedt slik vi er vokst opp med fra Tyrkia. Det skal ikke være så komplisert.
Bon apetitt/Afiyet olsun!
ALLERGENER:
Mandler = MA, Cashewnøtter = CN, Egg = E , Fisk = F , Hvetegluten = G
Melk = M, Valnøtter = VN, Pecannøtter = P, Soya = S , Havregluten = HG
Skalldyr = S , Selleri = SE , Sennep= SP, Sesamfrø= SF

- Tapas a la Nazar369,- per pers
LUNDE OG KALDE RETTER:
Fritert squashkaker med fetaost,
løk og dill – M/E
Auberginetallerken med yoghurtdip,
persille og granateplebalsamico – M
“Sellerislaw” med eple og valnøtter
– SE/M/E/VN
Frisk salat med sesongens tvist og
urtedressing
Aioli med persille – E
Rød pesto med nøtter og hvitløk – VN
Tzatzíki – M
VARME RETTER:
Köfteboller i
chunky tomatsaus – M/E
Kyllingfilet fylt med sautert spinat og
fennikel, toppet med mozzerella – M
Spicy scampi med ratatouille,
toppes med koriander – S
Velg mellom;
• Urte – og hvitløksbakte poteter
• Grovkornet bulgur med løk,
paprika og kikerter – G/M
Nybakt foccacia – G

- Den grønne siden269,- per pers
LUNDE OG KALDE RETTER:
Grillet aubergine – og paprikasalat
med yoghurt og kremost – M
Søtpotetsalat med quinoa, fetaost,
granateplekjerner og mandler – M/MA
Linsekaker av finkornet bulgur, linser,
rød pesto og karamelisert løk
på hjertesalat – G
Grønn betesalat med fennikel, eple,
bønner og valnøtter – VN
VARME RETTER:
Eksotisk grønnsaksgryte med
innslag fra Asia
Veganboller i chunky tomatsaus
Friterte blomkålbuketter med
hvitløksdipp – E/M
Pilaff – M
Nybakt Foccacia – G
Kan lages som VEGAN

- Middelshavskos289,- per pers
LUNDE OG KALDE RETTER:
Bruchetta med tunarøre og kapers
– M/G/E/F
Frisk salat med sesongens tvist og
urtedressing
Blomkålhummus – SF
Tzatsiki – M
Nybakt foccacia – G
VARME RETTER:
Köfteboller i chunky tomatsaus – M/E
Grovkornet bulgur med løk,
paprika og kikerter – G/M
Fritert squashkaker med fetaost,
løk og dill – M/E
Pastasalat med kylling, soltørkede
tomater, kalamata oliven,
ristede mandler og
søtsyrlig balsamico – G/MA

- SANDWICH119,- per pers.
Hummus & grillede grønnsaker – G/SF
Kremet tunarøre med kapers og sprøstekt løk – G/M/E/F
Squashkaker med fetaost – G/M/E
Köfte med aioli, chunky tomatsaus og grillet squash – G/M/E

- SNITTER175,- per pers.
Reker og majones – G/M/E/S
Laks og eggerøre – G/M/E/F
Roastbeef og remulade – G/M/E/SP
Skinke og potetsalat – G/M

- MINNESTUND-OG DÅPSPAKKE299,- per pers
Inkluderer
Selskapssnitter, kaffe/te, pynting og rydding
MEZZEPARADIS
Lag din egen tapas!
4 kalde - 5 varme = 298 pp.
5 kalde - 5 varme = 350 pp.
6 kalde - 6 varme = 398 pp.
LUNE OG KALDE RETTER:
Fritert squashkaker med fetaost, løk og dill – M/E
Piyaz (bønnesalat med tahini) – SF
Grillet aubergine – og paprikasalat med røkt chili og koriander
Kikertsalat med persille, granateple og olivenolje
Sarma (fylte vinbladruletter) –
Baba ganoush – SF
Gresk squashdipp (Girit meze) – M/VN
Børek med fetaost og persille
Saftig persillesalat med dressing
Hummus med soltørkede tomater og ristede pinjekjerner
Blomkålhummus – SF
Tzatzíki – M
“Sellerislaw” med eple og valnøtter – SE/M/E/VN
Squashtzatziki – M
Cemen (rød pesto)
Ezme (krydret tomatsalsa)
VARME RETTER:
Orientalske kyllingvinger
Köfteboller i chunky tomatsaus – M/E
Sucuk sauteè (hvitløkspølse)
Halloumi (tallerken) med granateplebalsamico og cashewnøtter
Spicy scampi med ratatouille, toppes med koriander – S
Ovnsbakte båtpoteter med fetaost og persille
Grovkornet bulgur med løk, paprika og kikerter – G/M
Lammepølser på spyd
Falafel
Turlu
Friterte blomkålbuketter med hvitløksdipp – E/M
Andre tjenester:
• Pynting og dekking (inkl. bordduk, servise, servietter, lys enkel blomsteoppsett) 49,- pp.
• Rydding av selskapslokalet, pr. time 445,- minimum 2 timer
• Tilsynsvert ved større arrangementer, kl. 21:00-01:00, 1800,-
• Oppvask av servise etter selskap 15,- pp.
• Kjøring/levering
Til informasjon:
For enkel lunsjpåfyll anbefaler vi våre dagsferske sandwicher med sprekt pålegg. Ønskes et mer tradisjonell alternativ, er snitter å anbefale. Bestilling ved minst 10 personer.