CATERINGMENY
Velkommen til Nazar Catering, av Nazar Café & Bar
Her kan du velge mellom tre ulike tapas/meze menyer som vi allerede har satt opp for deg, eller du kan sette sammen din egen meny. Vi tilbyr smakfull, hjemmelaget, god og næringsfull mat, tilberedt slik vi er vokst opp med fra Tyrkia.
Det skal ikke være så komplisert. Bon apetitt/Afiyet olsun!
Vi tilbyr levering i Oslo og omegn kr 450,-
ALLERGENER:
Mandler = MA, Cashewnøtter = CN, Egg = E , Fisk = F , Hvetegluten = G
Melk = M, Valnøtter = VN, Pecannøtter = P, Soya = SY , Havregluten = HG
Skalldyr = S , Selleri = SE , Sennep= SP, Sesamfrø= SF

- TAPAS A LA NAZAR
Friterte squashkaker med fetaost,
løk og dill – M/E
Auberginetallerken med yoghurtdip,
persille og granateplebalsamico – M
“Sellerislaw” med eple og valnøtter
– SE/M/E/VN
Frisk salat med sesongens tvist og
urtedressing – S
Köfteboller i
chunky tomatsaus – M/E
Kyllingfilet fylt med sautert spinat og
fennikel, toppet med mozzerella – M
Spicy scampi med ratatouille,
toppes med koriander – S
Urte- og hvitløksbakte poteter
Nybakt foccacia – G
Aioli med persille – E
Tzatzíki – M
10-20 personer 490,-
20-35 personer 470,-
35 + personer 450,-

- DEN GRØNNE SIDEN
Eksotisk grønnsaksgryte med
innslag fra Asia
Grillet aubergine – og paprikasalat
med yoghurt og kremost – M
Søtpotetsalat med quinoa, fetaost,
granateplekjerner og mandler – M/MA
Linsekaker av finkornet bulgur, linser, rød pesto og karamelisert løk
på hjertesalat – G
Rødbetesalat med fennikel, eple,
bønner og valnøtter – VN
Gulrot tzatzíki – M
Pilaff – M
Nybakt Foccacia – G
Kan også bestilles som VEGANSK
10-20 personer 360,-
20-35 personer 350,-
35 + personer 340,-

- MIDDELHAVSKOS
Köfteboller i chunky tomatsaus – M/E
Grovkornet bulgur med løk, paprika og kikerter – G/M
Fritert squashkaker med fetaost,
løk og dill – M/E
Pastasalat med kylling, soltørkede
tomater, kalamata oliven,
ristede mandler og
søtsyrlig balsamico – G/MA
Grillet aubergine og paprikasalat med røkt chili og koriander
Frisk salat med sesongens tvist og urtedressing – SY
Hummus – SF
Tzatsiki – M
Nybakt foccacia – G
10-20 personer 400,-
20-35 personer 385,-
35 + personer 370,-

- A LA TURKA BUFFET
Bulgur med grillet kyllingbiter, nazar köfte og squashkaker
Serveres med grønn salat, tzatziki, chunky tomatsaus og hummus
Allergener G/M/SY/SF/E
10-20 personer 260,-
20-35 personer 250,-
35 + personer 240,-

- BALIGRYTE
En mild og kremet gryte med kylling, ananas og paprika
Serveres med ris og husets foccacia
Allergener G/M/SY
10-20 personer 220,-
20-35 personer 210,-
35 + personer 200,-

- VEGANSK GRØNNSAKSGRYTE
Eksotisk grønnsaksgryte med innslag fra Asia
Serveres med ris og husets foccacia
Allergener INGEN
10-20 personer 185,-
20-35 personer 175,-
35 + personer 170,-

- PASTASALAT
Pastasalat med kylling, soltørkede tomater, oliven, ristede mandler og søtsyrlig balsamico
Serveres med husets foccacia
Allergener G/MA
10-20 personer 195,-
20-35 personer 190,-
35 + personer 180,-

- SELSKAPSSNITTER
Reker og majones – G/M/E/S
Laks og eggerøre – G/M/E/F
Roastbiff og remulade – G/M/E/SP
Grillede grønnsaker og hummus – G/SF
10-20 personer 260,-
20-35 personer 250,-
35 + personer 240,-

- WRAPS
Kylling, mangomayo og koriander – G/E
Laks, kremost og vårløk – G/M/F
Hummus, grillede grønnsaker og fetaost – G/SF
10-20 personer 160,-
20-35 personer 155,-
35 + personer 150,-

- SANDWICH
Squashkaker med fetaost – G/M/E
Kyllingsalat med paprika og karri – G/E
Tunarøre med rømme, dill og løk – G/M/E/F
10-20 personer 140,-
20-35 personer 135,-
35 + personer 130,-

- SØTPOTET-SALAT
Søtpotetsalat med quinoa, fetaost, granateplekjerner og ristede mandler – M/MA
10-20 personer 190,-
20-35 personer 185,-
35 + personer 180,-
- Har du noen spørsmål?
Kontakt oss gjerne på +47 400 41 878 eller på post@nazarcafe.no!

MEZZEPARADIS
Lag din egen tapas!
3 kalde + 2 varme: 10-20 personer (380,-), 20-35 personer (360,-), 35+ personer (345,-)
4 kalde + 3 varme: 10-20 personer (450,-), 20-35 personer (430,-), 35+ personer (410,-)
5 kalde + 4 varme: 10-20 personer (505,-), 20-35 personer (485,-), 35+ personer (470,-)
LUNE OG KALDE RETTER:
Friterte squashkaker med fetaost, løk og dill – M/E
Piyaz (bønnesalat med løk og tomat) – VEGAN
Grillet aubergine- og paprikasalat med røkt chili og koriander – VEGAN
Kikertsalat med persille, granateple og olivenolje – VEGAN
Sarma (fylte vinbladruletter) – VEGAN
Saftig persillesalat med dressing – VEGAN
Hummus med soltørkede tomater og ristede pinjekjerner – SF, VEGAN
Friterte blomkålbuketter med hvitløksdipp – E/M/G
Tzatzíki – M
Sellerislaw med eple og valnøtter – SE/M/E/VN
Squashtzatziki – M
Ezme (krydret tomatsalsa) – VEGAN
Sesongens grønne salat – S/VEGAN
VARME RETTER:
Spicy kyllingvinger
Köfteboller i chunky tomatsaus – M/E
Veggieboller i chunky tomatsaus – VEGAN
Grillet halloumi med granateplebalsamico og cashewnøtter – CN, M
Spicy scampi med ratatouille, toppes med koriander – S
Lammepølser på spyd
Ovnsbakte båtpoteter med fetaost og persille – M
Grovkornet bulgur med løk, paprika og kikerter – G/M
Orientalsk vegansk gryte