CATERINGMENY

Velkommen til Nazar Catering, av Nazar Café & Bar

Her kan du velge mellom tre ulike tapas/meze menyer som vi allerede har satt opp for deg, eller du kan sette sammen din egen meny. Vi tilbyr smakfull, hjemmelaget, god og næringsfull mat, tilberedt slik vi er vokst opp med fra Tyrkia.

Det skal ikke være så komplisert. Bon apetitt/Afiyet olsun!

Vi tilbyr levering i Oslo og omegn kr 450,-

ALLERGENER: 
Mandler = MA, Cashewnøtter = CN, Egg = E , Fisk = F , Hvetegluten = G
Melk = M, Valnøtter = VN, Pecannøtter = P, Soya = SY , Havregluten = HG
Skalldyr = S , Selleri = SE , Sennep= SP, Sesamfrø= SF
Catering44
  • TAPAS A LA NAZAR

Friterte squashkaker med fetaost,
løk og dill – M/E

Auberginetallerken med yoghurtdip,
persille og granateplebalsamico – M

“Sellerislaw” med eple og valnøtter
– SE/M/E/VN

Frisk salat med sesongens tvist og
urtedressing – S

Köfteboller i
chunky tomatsaus – M/E

Kyllingfilet fylt med sautert spinat og
fennikel, toppet med mozzerella – M

Spicy scampi med ratatouille,
toppes med koriander – S

Urte- og hvitløksbakte poteter

Nybakt foccacia – G

Aioli med persille – E

Tzatzíki – M

10-20 personer 490,-
20-35 personer 470,-
35 + personer 450,-

gronnis
  • DEN GRØNNE SIDEN

Eksotisk grønnsaksgryte med
innslag fra Asia

Grillet aubergine – og paprikasalat
med yoghurt og kremost – M

Søtpotetsalat med quinoa, fetaost,
granateplekjerner og mandler – M/MA

Linsekaker av finkornet bulgur, linser, rød pesto og karamelisert løk
på hjertesalat – G

Rødbetesalat med fennikel, eple,
bønner og valnøtter – VN

Gulrot tzatzíki – M

Pilaff – M

Nybakt Foccacia – G

Kan også bestilles som VEGANSK

10-20 personer 360,-
20-35 personer 350,-
35 + personer 340,-

m kos
  • MIDDELHAVSKOS

Köfteboller i chunky tomatsaus – M/E

Grovkornet bulgur med løk, paprika og kikerter – G/M

Fritert squashkaker med fetaost,
løk og dill – M/E

Pastasalat med kylling, soltørkede
tomater, kalamata oliven,
ristede mandler og
søtsyrlig balsamico – G/MA

Grillet aubergine og paprikasalat med røkt chili og koriander

Frisk salat med sesongens tvist og urtedressing – SY

Hummus – SF

Tzatsiki – M

Nybakt foccacia – G

10-20 personer 400,-
20-35 personer 385,-
35 + personer 370,-

IMG_3057~photo
  • A LA TURKA BUFFET

Bulgur med grillet kyllingbiter, nazar köfte og squashkaker

Serveres med grønn salat, tzatziki, chunky tomatsaus og hummus

Allergener G/M/SY/SF/E

10-20 personer 260,-
20-35 personer 250,-
35 + personer 240,-

bali
  • BALIGRYTE

En mild og kremet gryte med kylling, ananas og paprika

Serveres med ris og husets foccacia

Allergener G/M/SY

10-20 personer 220,-
20-35 personer 210,-
35 + personer 200,-

grønnsak
  • VEGANSK GRØNNSAKSGRYTE

Eksotisk grønnsaksgryte med innslag fra Asia

Serveres med ris og husets foccacia

Allergener INGEN

10-20 personer 185,-
20-35 personer 175,-
35 + personer 170,-

IMG_3081~photo
  • PASTASALAT

Pastasalat med kylling, soltørkede tomater, oliven, ristede mandler og søtsyrlig balsamico

Serveres med husets foccacia

Allergener G/MA

10-20 personer 195,-
20-35 personer 190,-
35 + personer 180,-

IMG_3012~photo (1)
  • SELSKAPSSNITTER

Reker og majones – G/M/E/S

Laks og eggerøre – G/M/E/F

Roastbiff og remulade – G/M/E/SP

Grillede grønnsaker og hummus – G/SF

10-20 personer 260,-
20-35 personer 250,-
35 + personer 240,-

sandwich
  • WRAPS

Kylling, mangomayo og koriander – G/E

Laks, kremost og vårløk – G/M/F

Hummus, grillede grønnsaker og fetaost – G/SF

10-20 personer 160,-
20-35 personer 155,-
35 + personer 150,-

Foc2
  • SANDWICH

Squashkaker med fetaost – G/M/E

Kyllingsalat med paprika og karri – G/E

Tunarøre med rømme, dill og løk – G/M/E/F

10-20 personer 140,-
20-35 personer 135,-
35 + personer 130,-

Design uten navn (9)
  • SØTPOTET-SALAT

Søtpotetsalat med quinoa, fetaost, granateplekjerner og ristede mandler – M/MA

10-20 personer 190,-
20-35 personer 185,-
35 + personer 180,-

  • Har du noen spørsmål?

Kontakt oss gjerne på +47 400 41 878 eller på post@nazarcafe.no!

nazarlogo

MEZZEPARADIS

Lag din egen tapas!

3 kalde + 2 varme: 10-20 personer (380,-), 20-35 personer (360,-), 35+ personer (345,-)
4 kalde + 3 varme: 10-20 personer (450,-), 20-35 personer (430,-), 35+ personer (410,-)
5 kalde + 4 varme: 10-20 personer (505,-), 20-35 personer (485,-), 35+ personer (470,-)

 

 

LUNE OG KALDE RETTER:

Friterte squashkaker med fetaost, løk og dill – M/E

Piyaz (bønnesalat med løk og tomat) – VEGAN

Grillet aubergine- og paprikasalat med røkt chili og koriander – VEGAN

Kikertsalat med persille, granateple og olivenolje – VEGAN

Sarma (fylte vinbladruletter) – VEGAN

Saftig persillesalat med dressing – VEGAN

Hummus med soltørkede tomater og ristede pinjekjerner – SF, VEGAN

Friterte blomkålbuketter med hvitløksdipp – E/M/G

Tzatzíki – M

Sellerislaw med eple og valnøtter – SE/M/E/VN

Squashtzatziki – M

Ezme (krydret tomatsalsa) – VEGAN

Sesongens grønne salat – S/VEGAN

VARME RETTER:

Spicy kyllingvinger

Köfteboller i chunky tomatsaus – M/E

Veggieboller i chunky tomatsaus – VEGAN

Grillet halloumi med granateplebalsamico og cashewnøtter – CN, M

Spicy scampi med ratatouille, toppes med koriander – S

Lammepølser på spyd

Ovnsbakte båtpoteter med fetaost og persille – M

Grovkornet bulgur med løk, paprika og kikerter – G/M

Orientalsk vegansk gryte

Send din bestilling her:

    Telefonnummer:

    Adresse:

    Antall personer:

    Velg dato for catering:

    Velg tidspunkt for catering:

    Velg mellom hent selv eller levering:

    Leveringsadresse:

    Din bestilling/melding: